Η ιστορία μας

Μέσω μιας συνέντευξης σε εφημερίδα του ιδιοκτήτη βλέπουμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το όνομα "Του Μπελαμή το Ουζερί".

Πότε ξεκινήσατε την έναρξη λειτουργίας;
Πριν 45 χρόνια συγκεκριμένα το 1969 στο Πειραιά στην Αγγέλου Μεταξά 11.Στο Πόρτο Ράφτη ήρθα το 1993 σε ιδιόκτητο κτήριο κουβαλώντας μαζί μου όλες τις εμπειρίες τόσο ετών,αλλά και τις αξιολογότερες παραδοσιακές συνταγές.
Το Αντικείμενο εργασίας σας ή υπηρεσιών σας;
Θα έλεγα είναι η παροχή στον κόσμο ποιοτικής υψηλής εστίασης.
Πώς σας δήχθηκε ο κόσμος αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα;
Του Μπελαμή το Ουζερί έγινε θρύλος.Είναι γεγόνος πλέον αφού ο αρχικός ενθουσιασμός έχει μετατραπεί σε εμπιστοσύνη,και η πελατεία είναι σταθερή αξίας μας.
Ο ανταγωνισμός σας;
Υπάρχει και όλοι προσπαθούμε να αναδείξουμε αυτήν την πανέμορφη περιοχή μας Το Πόρτο Ράφτη σε 12 μήνη τουριστική δύναμη.
Ποιοί πιστεύεται οι λόγοι προτίμησης των πελατών σας;
Είναι απόλυτο γεγονός πλέον ότι η ποιήτητα μας,το servise,τα μενού μας,το περιβάλλον,οι προσιτές τιμές μας και ένα μόνιμο χαμόγελο μας από όλους τους πελάτες,μας κάνουν ξεχωριστούς.
¶ρα πιστεύετε ότι έχετε διαφοροποιήση από τον ανταγωνισμό σας;
Ο μόνιμος στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε πάντα κάτι νέο που θα αρέσει στους πελάτες μας,σε ότι αφορά την κουζίνα μας και τα φαγητά μας.Επιπλέον φέτος στην σάλα μας παρέχουμε και ένα όμορφο ζωντανό πρόγραμμα μουσικής με μια ποιοτική ορχήστρα την οποία απολαμβάνουν πολύ ευχάριστα όλοι μας οι πελατές.
Ποια είναι η πρόταση σας στον κόσμο σε ότι αφορά την επιλογή του για ένα μαγαζί για καλό φαγητό κι όχι μόνο;
Να μας έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη από ένα απλό γεύμα έως και για την γαμήλια βραδιά επέτειο γενέθλια βάπτιση.Θα τους παρέχουμε τις καλύτερες μας υπηρεσίες πάντα.
Για την οικονομική κρίση ποιά είναι η άποψή σας;
Ζούμε μια από τις δυσκολότερες περιόδους όμως ενωμένοι,θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλη την Ελλάδα μας και θα βγούμε και πάλι πιο δυνατοί.